contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Amalia Enache

Amalia Enache este jurnalist de televiziune de 20 de ani, dintre care 17 ani în echipa Știrilor Pro Tv, ceea ce presupune câteva mii de ore in direct. 

A prezentat Galele Ziarul Financiar, Business Magazin, Tineri Manageri de Top, Premiile Gopo, Halloween Charity Ball, Hope Concert, Festivalul Filmului European, Salvati Copiii și a moderat conferințe de business, de implicare socială si evenimente corporate.

DESPRE NOI

Khastalia este un parteneriat între șase prieteni care cred că un lider adevărat știe să comunice și să se comunice, că buna comunicare, ca și buna creștere, se poate învăța și că nu e niciodată prea târziu pentru a deveni un lider mai bun.

Amalia Enache

Este jurnalist de televiziune de 20 de ani, dintre care 17 ani în echipa Știrilor PRO TV, ceea ce presupune câteva mii de ore in direct.

A prezentat Galele Ziarul Financiar, Business Magazin, Tineri Manageri de Top, Premiile Gopo, Halloween Charity Ball, Hope Concert, Festivalul Filmului European, Salvați Copiii și a moderat conferințe de business, de implicare socială si evenimente corporate.

A prezentat super-producția socială Clipa de Fericire, o emisiune cu 400 de oameni in public, care a pus reflectoarele pe poveștile de viață ale unor oameni excepționali. Pentru această emisiune a realizat și o parte din reportajele de pe teren, cu o premieră în România, prima întâlnire dintre părintii unui copil donator de organe si cele 4 persoane salvate astfel.

Face parte din echipa specială de reporteri Romania, te iubesc pentru realizarea reportajelor cu români excepționali difuzate de 1 decembrie la PRO TV. Face totul, de la documentare, filmari pe teren, scris până la alegerea cadrelor la montaj. Pentru care a filmat din cele mai luxoase și exclusiviste locuri din lume până în canalele de la Gara de Nord.

Face cursuri de media training cu mare pasiune, deoarece crede că e minunat pentru orice jurnalist să aibă parteneri de dialog la un nivel similar de sofisticare în comunicare și nu niște ezitanți. Crede că e de ajutor pentru ambele părți, dar mai ales pentru public, să fie oameni bine antrenați in comunicarea publică.

Prin moderarea de evenimente și-a propus pur și simplu să scadă gradul de plictiseală și derizoriu din România.

Dragos Bucurenci la Stanford Graduate School of Business. Photo: Natalie White