contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Programele Khastalia, acum și cu plata în rate

Blog

Blog-ul Khastalia, companie care oferă consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Programele Khastalia, acum și cu plata în rate

Khastalia | enlightened leadership

Mulțumită parteneriatului cu MobilPay, acum poți plăti tariful de curs în 2, 3 sau 4 rate atât pentru atelierul de vorbire în public "Vorba bună" (cu Dragoș Bucurenci), cât și pentru atelierul de leadership "Arta puterii pentru femei" (cu Dragoș Bucurenci și Maria Andrei).

Poți beneficia de această opțiune dacă plătești online cu orice card Banca Transilvania, cu cardul Bonus Card de la Garanti sau cu cardul CardAvantaj de la Credit Europe.

Detalii în formularul de înscriere.