contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Strategic Leadership Forum

Blog

Blog-ul Khastalia, companie care oferă consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Strategic Leadership Forum

Dragoș Bucurenci

Într-o lume perfectă, titlul acestui forum ar fi redundant: leadership-ul adevărat nu poate fi decât strategic*. Fără abilitatea de a privi proiectele în perspectivă, de a vedea pădurea și nu doar copacii, fără obișnuința de pleca la drum cu o hartă și fără exercițiul zilnic al diferențierii dintre esențial și accesoriu, un lider rămâne lider doar cu numele.

Pentru a le oferi managerilor și antreprenorilor români un spațiu de dezbatere a acestor teme și o sursă de inspirație în proiectelelor, EXEC-EDU și Learning Network încep o serie anuală de conferințe dedicate leadership-ului strategic.

Prima ediție, care va avea loc pe 5 decembrie la București, îl are ca invitat special pe Luis Huete, considerat "cel mai bun gânditor în management" de 75% dintre managerii de top din Spania și unul dintre cei mai influenți teoreticieni ai managementului din întreaga lume.

Alături de el vor vorbi și alți lideri români, directori de companii, antreprenori și consultanți care au reușit, prin gândirea strategică, să-și conducă organizațiile sau clienții lor către succes.

Mă bucur că mă aflu printre vorbitori și că voi avea, la rândul meu, ocazia să împărtășesc celor 150 de manageri și antreprenori care se vor afla în sală viziunea mea în legătură cu rolul comunicării strategice în leadership-ul organizațiilor.

* pentru o foarte bună introducere în "gândirea strategică" vă recomand discursul lui Cosmin Alexandru din deschiderea conferinței lui Michael Porter de acum 6 ani, la fel de actual și azi.