contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Comunicare-interpersonala.jpg

Comunicare interpersonală cu Dragoș Bucurenci

Om bun. Atelier de comunicare interpersonală. Cu Dragoș Bucurenci 

Comunicare interpersonală

Învață să lucrezi mai bine cu oamenii


cu Dragoș Bucurenci

A vorbi nu e totuna cu a comunica.

Neînțelegerile care stau la baza celor mai multe conflicte de la locul de muncă pot fi evitate dacă membrii echipei își dezvoltă abilitățile de comunicare interpersonală.

Cultivarea acestora creează un climat de încredere, crește coeziunea echipei și duce, pe termen lung, la rezultate mai bune, cu mai puțin efort.

Leadership-ul nu poate fi conceput în absența abilităților de comunicare interpersonală.

Atât liderii de echipe, cât și cei care au nevoie de contribuția colegilor sau a superiorilor pentru a-și duce la bun sfârșit treaba știu că este mult mai ușor să-i influențezi pe ceilalți dacă îi înțelegi la nivel personal și dacă înțelegi impactul pe care stilul tău de comunicare îl are asupra altora.

Chapeau Daniel Goleman_RO_editat.png

Cui se adresează?

Atelierul este destinat celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare interpersonală, indispensabile unei cariere de succes.

Inteligența socială face parte din instrumentarul de bază al managerului contemporan, dar seminarul poate fi util angajaților de la orice nivel, fie el de execuție sau de management.

Ce câștig dacă urmez acest seminar?

Îți vei însuși un model fundamental de comunicare care poate fi folosit în orice situație pentru a reduce stresul și neînțelegerile, pentru a preveni conflictele și pentru a contribui la rezolvarea lor atunci când acestea apar. Într-un cuvânt, pentru a-ți face bine treaba cu mai puține bătăi de cap.

Cât durează?

Atelierul durează două zile, de la 9:30 AM la 5:30 PM.

Cât de mare e grupa?

O grupă poate avea până la 12-16 participanți.


Structura seminarului

Cuvintele pot fi deopotrivă ferestre sau ziduri în comunicare: înțelesurile sunt în oameni, nu în cuvinte.

Eu sunt în regulă; tu ești în regulă — singura poziție din care poate începe comunicarea.

“Fileul” de pe terenul comunicării și cum “să rămâi pe jumătatea ta de teren” pentru minimizarea bruiajelor și evitarea blocajelor în comunicare.

Cele cinci principii ale ascultării active — condiția fundamentală a dialogului.

Cum să dai feedback constructiv pentru ca celălalt să te poată asculta. Cum să primești feedback-ul pentru a te putea dezvolta cu ajutorul lui.

Ce sunt jocurile psihologice și de ce pierdem atâta timp jucându-le. Triunghiul Dramei și măștile proastei comunicări: Salvatorul, Acuzatorul, Atacatorul, Victima și Deznădăjduitul.

Crearea unui climat de încredere, care favorizează dezvoltarea oamenilor.

Prevenirea, gestionarea și medierea conflictelor.

reteaoameni.jpg

 

Despre trainer

Foto: Alex Gâlmeanu

Foto: Alex Gâlmeanu

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, unde a terminat cu “Honors” programul de Interpersonal Dynamics, dedicat dezvoltării abilităților de inteligență emoțională în contextul managementului oamenilor și al echipelor.

A format peste 1000 de manageri români ca practicanți ai modelului Process Communication®, un instrument de comunicare interpersonală folosit la NASA și la Casa Albă, și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP din California.


Cât costă?

Plata în rate

Tarifele includ TVA. Locul la curs este efectiv rezervat doar din momentul efectuării plății.

Pentru a beneficia de tariful early-bird, plata trebuie efectuată în perioada de valabilitate a tarifului.

Discount-urile nu pot fi cumulate, se aplică discountul cu valoarea cea mai mare.


În acest moment nu avem programată o ediție deschisă a acestui curs.