contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover - Comunicare interpersonala.png

Comunicare interpersonală cu Paul Olteanu

Om bun. Atelier de comunicare interpersonală. Cu Paul Olteanu. 

Comunicare interpersonală

Învață să lucrezi mai bine cu oamenii

cu Paul Olteanu

A vorbi nu e totuna cu a comunica.

Neînțelegerile care stau la baza celor mai multe conflicte de la locul de muncă pot fi evitate dacă membrii echipei își dezvoltă abilitățile de comunicare interpersonală.

Cultivarea acestora creează un climat de încredere, crește coeziunea echipei și duce, pe termen lung, la rezultate mai bune, cu mai puțin efort.

Leadership-ul nu poate fi conceput în absența abilităților de comunicare interpersonală.

Atât liderii de echipe, cât și cei care au nevoie de contribuția colegilor sau a superiorilor pentru a-și duce la bun sfârșit treaba știu că este mult mai ușor să-i influențezi pe ceilalți dacă îi înțelegi la nivel personal și dacă înțelegi impactul pe care stilul tău de comunicare îl are asupra altora.

Chapeau Daniel Goleman_RO_editat.png

Cui se adresează?

Atelierul este destinat celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare interpersonală, indispensabile unei cariere de succes.

Inteligența socială face parte din instrumentarul de bază al managerului contemporan, dar seminarul poate fi util angajaților de la orice nivel, fie el de execuție sau de management.

Ce câștig dacă urmez acest seminar?

Îți vei însuși un model fundamental de comunicare care poate fi folosit în orice situație pentru a reduce stresul și neînțelegerile, pentru a preveni conflictele și pentru a contribui la rezolvarea lor atunci când acestea apar. Într-un cuvânt, pentru a-ți face bine treaba cu mai puține bătăi de cap.

Cât durează?

Atelierul durează două zile, de la 9 AM la 5 PM.

Cât de mare e grupa?

O grupă poate avea până la 12-16 participanți.


Despre trainer

Paul Olteanu activează ca senior trainer și executive coach certificat interanțional (ACC), specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În ultimii 10 ani Paul a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 9500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, psihologie comportamentală, public speaking, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Din 2013 Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model® - o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregătirea discursivă a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 1500 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise.

Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

x Paul Olteanu - Public Speaking TEDx.jpg

În acest moment nu avem programată o ediție deschisă a acestui curs.