contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Khastalia_Cover website_iunie 2019.png

Copy of Pagina principală 1 Jul 19

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Amalia Enache, Dragoș Bucurenci, Melania Medeleanu, Paul Olteanu și Valérie Cioloș-Villemin.

Consultanţă în comunicare, programe de training şi executive coaching
pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.

Calendar

 

Thumbnail-Public-Speaking-Melania.jpg

Public Speaking

6 iulie – 7 iulie 2019, București
CU Melania Medeleanu

Să știi să povestești despre ce știi devine tot mai important. Felul în care te prezinți, modul în care vorbești, atitudinea în fața oamenilor pot fi cheia care deschide ușa următoarei promovări.

Discursul public e despre mesaj, anticipare, despre empatie și curaj. Vorbitul în public se educă.


Process Communication Model®

12 – 14 august 2019, București
Cu Paul Olteanu

Cum comunici este la fel de important ca ceea ce comunici, mai ales când trebuie să te faci înţeles de oameni cu personalităţi diferite de a ta. Învață să lucrezi mai bine cu oamenii și să conduci echipe diverse cu ajutorul acestui model de comunicare folosit la NASA și la Casa Albă.

Pentru această ediție nu mai sunt locuri disponibile.


Thumbnail-MBSR.jpg

MBSR®

17 septembrie – 12 noiembrie 2019
Cu Valérie Cioloș-Villemin

Atelierul MBSR® este adresat oricui dorește să-și îmbunătățească abilitățile de a face față la stres și să (re)găsească o anumită bucurie de a trăi, indiferent de zona profesională sau personală din care provine.


Thumbnail-Neurostiinta-comunicarii.jpg

Neuroștiința comunicării

2 octombrie – 3 octombrie 2019, București
Cu Paul Olteanu

Programul de Neuroștiința comunicării propune o abordare actuală și validată științific, ce integrează ultimele descoperiri din neurostiințe și psihologie în practicarea comunicării publice și interpersonale.

Cursul are ca obiectiv să ajute oameni și organizații să își înțeleagă cu claritate și profunzime propriile resorturi interioare, cum influentează ele comunicarea și felul în care construim și menținem relații cu cei din jur.


Thumbnail-MBSR.jpg

MBSR®

9 octombrie – 19 decembrie 2019
Cu Valérie Cioloș-Villemin

Atelierul MBSR® este adresat oricui dorește să-și îmbunătățească abilitățile de a face față la stres și să (re)găsească o anumită bucurie de a trăi, indiferent de zona profesională sau personală din care provine.


 

26 ianuarie – 8 iunie 2019, București
Cu Paul Olteanu, Melania Medeleanu, Marius Manole
Cristian Lupșa, Alexandru Negrea și Dragoș Bucurenci

Un program complex de instruire și practică în cadrul căruia un grup atent selecționat de cursanți și bursieri vor deprinde de la unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu instrumentele esențiale ale comunicării publice și interpersonale.


prezentare & moderare evenimente


Vrei să fii la curent cu programele noastre?

Aici te poți abona la newsletter-ul Khastalia.