contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover - Despre.png

Despre noi

Paul Olteanu activeaza din 2007 ca trainer și consultant specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În prezent, dezvoltă și livrează programe de training și coaching centrate pe neuroștiință, pe înțelegerea structurii personalității umane, a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizațional.

În ultimii 9 ani, Paul a dezvoltat programe care cumulează peste 7500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum autocunoaștere, psihologia comunicării, discurs public, profilare psihologică aplicată în business, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Începand cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este partener in Process Communication Romania și trainer și coach certificat in Process Communication Model

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 800 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise (alături de partenerii de la EXEC-EDU.

Anterior, el a ocupat funcțiile de Director de Comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

 

DESPRE NOI

Khastalia este un parteneriat între trei prieteni care cred că un lider adevărat știe să comunice și să se comunice, că buna comunicare, ca și buna creștere, se poate învăța și că nu e niciodată prea târziu pentru a deveni un lider mai bun.

MELANIA MEDELEANU

Melania și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în fața camerei de luat vederi, în fața telespectatorilor, pe scenă, în atenția publicului.

A activat ca jurnalist (timp de 10 ani a fost editor-prezentator Prime Time News la Realitatea TV, iar acum la Știrile Prima TV, a intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni, experiență din care a învățat să pună întrebările potrivite pentru a ajunge la esență.

Din cele câteva zeci de gale, evenimente sportive și acțiuni caritabile pe care le-a găzduit, a învățat cum să-i pună pe alții în valoare.

Prin nenumăratele discursuri ținute, a aflat pe propria piele ce înseamnă teama de a vorbi în public. Astfel, a învățat cum să o învingă și cum să construiască un discurs cât mai atrăgător pentru cei care o urmăresc.

Experiența vastă în comunicare a ajutat-o să construiască două cursuri pe care azi le susține cu succes: dicție și public speaking.

Pe lângă acestea, Melania ține și workshopuri în media training, ajutându-i pe cei expuși acestui context să obțină atitudinea potrivită, să formuleze un mesaj țintit și să aibă reacția promptă și corectă în fața provocărilor.

Celor 20 de ani de continuă practică li se adaugă cunoștințele teoretice: studii aprofundate în Logopedie și Comunicare și relații publice dar și un certificat de formator, atestat de ANC/CNFPA.

PAUL OLTEANU

Paul activează din 2007 ca trainer și consultant specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În prezent, dezvoltă și livrează programe de training și coaching centrate pe neuroștiință, pe înțelegerea structurii personalității umane, a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizațional.

În ultimii 9 ani, Paul a susținut peste 7500 de ore de training, coaching și consultanță către publicuri din Europa, America și Asia.

Începand cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este partener în Process Communication Romania și trainer și coach certificat în Process Communication Model ®.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 800 de profesioniști fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise (alături de partenerii de la EXEC-EDU).

Anterior, el a ocupat funcțiile de Director de Comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

Dragos Bucurenci la Stanford Graduate School of Business. Photo: Natalie White
 

DRAGOȘ BUCURENCI

Dragoș este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, cea mai bună școală de afaceri din America, conform revistei Forbes. În 2014-2015 a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale.

A format peste 1.000 de manageri  în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP.  

A fost bursier în cadrul primei promoții a programului Erisma – leadership creativ, oferit de Asociația Erudio.

În România, a construit două dintre cele mai importante organizații de mediu, Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta” și Asociaţia MaiMultVerde.

Are doisprezece ani de experienţă în presa scrisă şi șapte ani în televiziune. A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford. 

La 25 de ani, revista Cariere spunea despre el că “are deja o istorie în spate”, iar doi ani mai târziu apărea pe coperta revistei Esquire “printre cei 15 oameni care inovează, provoacă şi schimbă lumea în care trăim”