contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Dragoș Bucurenci

 

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, cea mai bună școală de afaceri din America, conform revistei Forbes

A format peste 600 de manageri români ca practicanți ai modelului Process Communication® și a primit Premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP.  

A fost bursier în cadrul primei promoții a programului Erisma - leadership creativ, oferit de Asociația Erudio.

În România a construit două dintre cele mai importante organizații de mediu, Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta” și Asociaţia MaiMultVerde.

Are doisprezece ani de experienţă în presa scrisă şi șapte ani în televiziune. A fost Co-Președinte al conferinței Future of Media organizată în 2013 la Stanford. 

DESPRE NOI

Khastalia este un parteneriat între șase prieteni care cred că un lider adevărat știe să comunice și să se comunice, că buna comunicare, ca și buna creștere, se poate învăța și că nu e niciodată prea târziu pentru a deveni un lider mai bun.

Dragoș BUCURENCI

Dragoș este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, iar în 2014-2015 a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale.

A format peste 2.000 de manageri  în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP.  

A fost bursier în cadrul primei promoții a programului Erisma – leadership creativ, oferit de Asociația Erudio.

În România, a construit două dintre cele mai importante organizații de mediu, Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta” și Asociaţia MaiMultVerde.

Are cincisprezece ani de experienţă în presa scrisă şi șapte ani în televiziune. A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford. 

La 25 de ani, revista Cariere spunea despre el că “are deja o istorie în spate”, iar doi ani mai târziu apărea pe coperta revistei Esquire “printre cei 15 oameni care inovează, provoacă şi schimbă lumea în care trăim”.

A fondat Khastalia în 2013, dar în paralel cu activitatea antreprenorială continuă să fie implicat în societatea civilă. Din 2015 este director de dezvoltare al Fundației Hope and Homes for Children, unde coordonează strategia de comunicare și fundraising.

Dragos Bucurenci la Stanford Graduate School of Business. Photo: Natalie White