contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover - Executive Public Speaking.png

Executive Public Speaking Coaching

Un program personalizat indispensabil oricarui lider: cum sa-ti descoperi propria voce, cum să-ți construiești prezența de scenă, cum să captivezi atenția publicului, cum să transmiți un mesaj puternic și memorabil.

Executive Public Speaking

Coaching individual pentru executivi de top, antreprenori, oameni politici

cu Dragoș Bucurenci

Un bun vorbitor câștigă inimi, influențează minți și-i face pe oameni să-l urmeze. Vorbitul în public a fost și rămâne un meșteșug indispensabil oricărui lider.

În cadrul acestui program personalizat, îți vei descoperi propria voce și vei învăța cum să-ți construiești prezența de scenă, cum să captivezi atenția publicului, cum să transmiți un mesaj puternic și memorabil.


Poți folosi sesiunile individuale de coaching pentru a te pregăti în vederea susținerii unui discurs, pentru a evalua un discurs pe care l-ai livrat deja sau pentru a-ți perfecționa abilitățile de care ai nevoie pentru a deveni un vorbitor de calibru.

Câștigă inimi, influențează minți

Scrierea discursului

Structura unui discurs de succes • Drumul eroului • Figurile retorice • Storytelling

Prezență scenică

Cum să scapi de trac • Încrederea în sine • Cum să dezvolți o relație cu publicul • Limbajul nonverbal • Lucrul cu emoțiile • Tehnica repetițiilor

Comunicare interpersonală

Lucrul cu emoțiile • Relația dintre putere și vulnerabilitate • Autenticitate • Tehnici teatrale


Dragos Bucurenci vorbește la TEDx despre lacrimi, despre mentorat și despre prietenie.

Despre Dragoș

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, cea mai bună școală de afaceri din America, conform revistei Forbes. În 2014-2015 a coordonat strategia de comunicare a Comisarului European pentru Politici Regionale.

A format peste 1.000 de manageri români în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Are doisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV). A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford.

Este un vorbitor frecvent la conferințe pe teme de comunicare și dezvoltare personală. A fost invitat la două ediții TEDx: TEDxEroilor și TEDxCluj, precum și la The Power of Storytelling – Cluj Edition.


Vreau să aflu mai multe

Pentru detalii suplimentare poți folosi formularul alăturat. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.