contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Gáspár György

Gáspár György este reprezentatul pentru România al Institutului Internațional Imago, autor de carte, co-fondator al platformei www.paginadepsihologie.ro și inițiatorul programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.

DESPRE NOI

Khastalia este un parteneriat între șase prieteni care cred că un lider adevărat știe să comunice și să se comunice, că buna comunicare, ca și buna creștere, se poate învăța și că nu e niciodată prea târziu pentru a deveni un lider mai bun.

Gáspár György a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul UBB, Cluj-Napoca, fiind specializat post-universitar în terapia de familie și de cuplu, psihoterapia integrativă și hipnoza clinică.

Este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, începând cu anul 2009, și trainer național în domeniul psihologiei și psihoterapiei relaționale.

A colaborat cu diferite ONG-uri și instituții de stat din România - Salvați Copiii, Crucea Roșie, Liga Română de Sănătate Mintală, Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, dar și cu școli de formare din Ungaria.

Este reprezentatul pentru România al Institutului Internațional Imago, autor de carte, co-fondator al platformei www.paginadepsihologie.ro și inițiatorul programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.

Dragos Bucurenci la Stanford Graduate School of Business. Photo: Natalie White