contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Khastalia-Header-2017-Web.jpg

Pagina principală

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Amalia Enache, Dragoș Bucurenci, Melania Medeleanu, Paul Olteanu și Valérie Cioloș-Villemin.

Consultanţă în comunicare, programe de training şi executive coaching
cu Amalia Enache, Dragoș Bucurenci, Melania Medeleanu, Paul Olteanu și Valérie Cioloș-Villemin.

Calendar

 

Logo.png

26 ianuarie – 8 iunie 2019, București
Cu Paul Olteanu, Melania Medeleanu, Marius Manole
Cristian Lupșa, Alexandru Negrea și Dragoș Bucurenci

Un program complex de instruire și practică în cadrul căruia un grup atent selecționat de cursanți și bursieri vor deprinde de la unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu instrumentele esențiale ale comunicării publice și interpersonale.


Neuroștiința comunicării

13 decembrie – 14 decembrie 2018, București
Cu Paul Olteanu

Programul de Neuroștiința comunicării propune o abordare actuală și validată științific, ce integrează ultimele descoperiri din neurostiințe și psihologie în practicarea comunicării publice și interpersonale.

Cursul are ca obiectiv să ajute oameni și organizații să își înțeleagă cu claritate și profunzime propriile resorturi interioare, cum influentează ele comunicarea și felul în care construim și menținem relații cu cei din jur.


Thumbnail-PCM_Dragos.jpg

Process Communication Model®

5 februarie – 7 februarie 2019, București
Cu Dragoș Bucurenci

Cum comunici este la fel de important ca ceea ce comunici, mai ales când trebuie să te faci înţeles de oameni cu personalităţi diferite de a ta. Învață să lucrezi mai bine cu oamenii și să conduci echipe diverse cu ajutorul acestui model de comunicare folosit la NASA și la Casa Albă.


Thumbnail-MBSR.jpg

MBSR®

15 februarie – 10 aprilie 2019, București
Cu Valérie Cioloș-Villemin

Atelierul MBSR® este adresat oricui dorește să-și îmbunătățească abilitățile de a face față la stres și să (re)găsească o anumită bucurie de a trăi, indiferent de zona profesională sau personală din care provine.


Thumbnail-PCM-Paul.jpg

Process Communication Model®

25 februarie – 27 februarie 2019, București
Cu Paul Olteanu

Cum comunici este la fel de important ca ceea ce comunici, mai ales când trebuie să te faci înţeles de oameni cu personalităţi diferite de a ta. Învață să lucrezi mai bine cu oamenii și să conduci echipe diverse cu ajutorul acestui model de comunicare folosit la NASA și la Casa Albă.


Thumbnail-Vorba-buna.jpg

Vorba bună

3 aprilie – 5 aprilie 2019, Cluj-Napoca
Cu Dragoș Bucurenci

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat nu doar o dată să te plictiseşti îngrozitor în timpul prezentării făcute de un vorbitor neinspirat sau să suferi în tăcere în faţa unui interlocutor agasant, fără să mai fii în stare să-ţi aduci aminte în nici unul dintre cazuri despre ce ţi s-a vorbit.

Atelierul „Vorba bună” este dedicat celor hotărâţi să nu îngroaşe rândurile acestor specii de vorbitori.


Thumbnail-Storytelling.jpg

SPUNE-MI O POVESTE!

18 aprilie – 19 aprilie 2019, București
CU DRAGOȘ BUCURENCI

Atelierul este potrivit oricui dorește să comunice mai eficient cu colegii, cu clienții, cu jurnaliștii sau cu publicul larg.

Poveștile bine spuse ne ajută să-i influențăm pe ceilalți și cultura organizațiilor din care facem parte.


prezentare & moderare evenimente


Vrei să fii la curent cu programele noastre?

Aici te poți abona la newsletter-ul Khastalia.