contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover_Atelier Influență interpersonală.png

Influență interpersonală

Cu Dragoș Bucurenci, Gaspar Gyorgy, Marius Manole. Invitati speciali: Mariana Gheorghe, Dan Pascariu.

Atelier de influență interpersonală

cu Gáspár György, Marius Manole, Dragoș Bucurenci

Invitați speciali: Mariana Gheorghe, Dan Pascariu

8 noiembrie - 11 noiembrie 2018, București

Descoperă secretele influenței, puterea relațiilor și importanța prezenței alături de trei dintre cei mai charismatici traineri și doi dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România.

Atelierul îmbină experiența și cunoștințele trainerilor cu lecțiile de viață împărtășite de invitații speciali.

Pe parcursul a patru zile, prin intermediul discuțiilor și cu ajutorul aplicațiilor practice, vei afla noutăți din domeniul psihologiei comunicării, vei dezvolta abilități de influență interpersonală și vei învăța cum să preiei controlul asupra carierei tale și să te bucuri de o viață mai împlinită.

"Taibi Kahler este un geniu. Știe mai multe despre dinamica personalității decât oricine altcineva." - Bill Clinton

Programul atelierului

(în fiecare zi între 10 AM și 6 PM)

Joi, 8 noiembrie

Influență și persuasiune
cu Dragoș Bucurenci

Invitat special: Dan Pascariu


Vineri, 9 noiembrie

Leadership interpersonal
cu Dragoș Bucurenci

Invitat special: Mariana Gheorghe


Sâmbătă, 10 noiembrie

Inteligență relațională
cu Gáspár György

Duminică, 11 noiembrie

Prezență scenică
cu Marius Manole


Influență și persuasiune

cu Dragoș Bucurenci

Pentru a construi proiecte durabile, ai nevoie de sprijinul și de implicarea celor din jur.

Acest atelier își propune să exploreze secretele influenței și ale persuasiunii, pornind de la descoperirile făcute de doctorul în psihologie Robert Cialdini, profesor invitat la Stanford University și profesor emerit la Arizona State University.

Vom descoperi împreună cum putem aplica cele șase principii ale influențării (principiul reciprocității, al rarității, al autorității, al consecvenței, al simpatiei și al consensului) în viețile și carierele noastre pentru a-i transforma pe cei cu care avem de lucrat în aliați, susținători și avocați ai cauzelor și ai proiectelor noastre.

Invitat special
— Dan Pascariu

În încheierea atelierului, vom sta de vorbă cu unul dintre cei mai respectați bancheri din România despre lecțiile învățate de-a lungul impresionantei sale cariere în legătură cu etica influenței și cu puterea persuasiunii.


Inteligență relațională

cu Gáspár György

Cultivarea inteligenței relaționale prin curaj, compasiune, conectare.

În prezent, pentru fiecare dintre noi, relațiile interpersonale au ajuns să reprezinte cea mai importantă resursă.

Mii de studii moderne ne transmit, la unison, că cel mai important factor – pentru sănătatea noastră fizică și psihică, pentru starea umană de bine și pentru atingerea succesului în viață – este reprezentat de calitatea relațiile în care ne implicăm zi de zi.

Și, cu toate acestea, în școlile, liceele și universitățile din România nu există programe de educație relațională

sau discipline care să ne învețe cum să cultivăm și să menținem sănătatea relațională. Ceea ce înseamnă că ne revine nouă, fiecăruia în parte, responsabilitatea de a dobândi informații științifice și de a le aplica atât în planul personal, cât și în cel profesional.

Obiectivele
workshop-ului:

• Conștientizarea impactului pe care relațiile interpersonale îl au în viața de zi cu zi
• Recunoașterea comportamentelor toxice în plan relațional

• Identificarea principalelor blocaje mintale care ne sabotează relațiile personale și profesionale
• Dobândirea de informații despre funcționarea creierului uman și impactul acestuia asupra acțiunilor interpersonale;
• Cultivarea inteligenței relaționale prin exersarea unor noi abilități de comunicarea verbală și non-verbală;
• Consolidarea noilor deprinderi relaționale și angajamentul pentru o viață trăită din plin și ghidată de curaj, compasiune și adevărata conectare.


Leadership interpersonal

cu Dragoș Bucurenci

Leaderhsip-ul nu poate fi conceput în absența abilităților interpersonale.

Dar ce înseamnă să fii influent la nivel interpersonal și care este rolul liderilor în calibrarea emoțională a echipei? Ce legături există între starea emoțională a liderilor și performanța echipei?

Folosind conceptele de leadership rezonant și leadership disonant, introduse de doctorul în psihologie Daniel Goleman, atelierul își propune să exploreze cum ne putem dezvolta și îmbunătăți abilitățile de leadership la nivel interpersonal.

Cercetările realizate de Dr. Goleman arată că liderii rezonanți conduc echipe care dau rezultate mai bune pe termen lung și au o retenție mai bună a talentelor.

Invitat special
— Mariana Gheorghe

În încheierea atelierului, vom sta de vorbă cu una dintre cele mai influente femei de afaceri din România și din lume, despre rolul pe care abilitățile interpersonale l-au jucat în construirea unei cariere impresionante, despre relația dintre leadership, putere și influență.


 

Prezență scenică

cu Marius Manole

Chapeau_Antoine de Saint-Exupéry_1200x630.png

Corpul nostru vorbește pentru noi, cu sau fără voia noastră. În comunicarea interpersonală, el ne poate fi tovarăș de nădejde sau adversar înrăit.

Acest atelier își propune să ne împrietenească mai bine cu noi înșine pentru ca între ceea ce simțim, ceea ce spunem și ceea ce facem să fie mai multă armonie și mai puțină disonanță.

Cu ajutorul exercițiilor de teatru și de improvizație, Marius Manole nu-și propune să ofere răspunsuri, ci să planteze întrebări, să ne „destabilizeze” în sensul bun al cuvântului și să ne deschidă mințile și sufletele către noi perspective asupra relațiilor interpersonale și către ceea ce înseamnă să fim prezenți, cu adevărat prezenți, în viețile noastre și în relațiile noastre.


web-Gaspar-Gyorgy-073-Edit.jpg

Gáspár György

 

A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul UBB, Cluj-Napoca, fiind specializat post-universitar în terapia de familie și de cuplu, psihoterapia integrativă și hipnoza clinică.

Este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, începând cu anul 2009, și trainer național în domeniul psihologiei și psihoterapiei relaționale.

A colaborat cu diferite ONG-uri și instituții de stat din România - Salvați Copiii, Crucea Roșie, Liga Română de Sănătate Mintală, Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, dar și cu școli de formare din Ungaria.

Este reprezentatul pentru România al Institutului Internațional Imago, autor de carte, co-fondator al platformei www.paginadepsihologie.ro și inițiatorul programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.


Marius Manole

A absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe. Între anii 2002 - 2003 a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Marius a jucat la Teatrul Municipal din Focșani și la Teatrul Maria Filotti din Brăila. Din 2002 este actor al Teatrului Național din București, dar colaborează și cu alte teatre din București și din restul țării.

Marius este unul dintre cei mai versatili și talentați actori din România, primind numeroase distincții și premii. În 2016, Președintele Klaus Iohannis l-a decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria Arta spectacolului, pentru „implicarea deosebită în promovarea teatrului și cinematografiei românești atât în țară, cât și în străinătate.”

web-Marius-2-Foto-Matei-Buta---gri.jpg

web-Dragos-1-Foto-Matei-Buta---gri.jpg

Dragoș Bucurenci

Este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, unde a terminat cu “Honors” programul de Interpersonal Dynamics, dedicat dezvoltării abilităților de inteligență emoțională în contextul managementului oamenilor și al echipelor.

A format peste 1000 de manageri români ca practicanți ai modelului Process Communication®, un instrument de comunicare interpersonală folosit la NASA și la Casa Albă, și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP din California.


Mariana Gheorghe

Este primul executiv român și singurul manager din Europa de Sud-Est care a intrat în clasamentul celor mai puternice femei din mediul de afaceri, pe locul 27, alcătuit de către Revista Fortune în anul 2013. Timp de doi ani consecutivi a fost numită „Cel mai bun CEO”de către revista Business Magazine, iar publicația Forbes a desemnat-o „Cea mai influentă femeie din România” în 2012 și 2013.

Mariana Gheorghe și-a început cariera în industria chimică, lucrând pentru companiile Policolor și Chimica/Romferchim. În 1991 a devenit Director General Adjunct pentru Finanțe Internaționale în cadrul Ministerului de Finanțe al României. Mai apoi, a lucrat la Londra timp de 14 ani pentru Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). În 2006 este numită CEO al OMV Petrom, devenind prima femeie manager general al companiei. A rămas timp de 12 ani la conducerea companiei, cu rezultate apreciate la nivel regional și internațional.

Mariana Gheorghe 2 OMV FB.jpg

_53J7719-2.jpg

Corneliu Dan Pascariu

 

Este Președintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank. Și-a început cariera la Banca Română de Comerț Exterior în anul 1973, devenind Președinte și CEO al acestei bănci în 1990. Între anii 1994 și 1996 a fost CEO al Băncii București – o instituție bancară nou creată de către Alpha Credit Bank of Greece și BERD - și Președinte al Consiliului de Administrație al Bucharest Investment Group, ramura de investment banking a Băncii București.

Între 1996 și 1998 a fost Președinte al Consiliului de Administrație al Creditanstalt Financial Advisers, ramura de investment banking a Creditanstalt Bankverein Austria. Din anul 1998 până în iunie 2007 a fost Președinte și CEO al subsidiarei Bank Austria Creditanstalt în România. În urma fuziunii cu subsidiara locală UniCredit, din iunie 2007 este Președintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank.

Este fondatorul și primul Președinte (între 1991 și 1994) al Asociației Române a Băncilor, precum și co-fondator și profesor asociat al Institutului Bancar Român.


Ce spun cursanții?

Este o călătorie minunată spre descoperirea de sine și conectarea cu oamenii frumoși.

Irina Vârlan
General Counsel, Public Policy and Regulatory Director, UPC România


Un minunat program de alfabetizare în complicatul limbaj al inteligenței relaționale.

Viorel Sopoțeanu
Manager, Mega Image


Înainte de orice trebuie să fim. După acest seminar am înțeles și știu exact ce înseamnă „a fi” și de ce este important să ne cunoaștem pe noi înșine înainte de „a face” sau „a avea”.

Alina Dumitrașcu
Head of Legal and Corporate Affairs, Enel Romania

Au fost 4 zile pline de iluminare prin care am reușit împreună să creăm fundația și pilonii dezvoltării mele personale ulterioare.

Vlad Fedra
Team Leader Sales B2B, Telekom Romania Mobile Communication


Am avut parte de o experiență revelatoare, plină de informații bine structurate, presărat cu o conectare electrizantă.

Dragoș Robei
Unit Manager Expert, Generali România


Mă bucur enorm că am luat decizia să vin la acest curs. A meritat din plin. M-ați ajutat enorm nu doar să mă îmbogățesc intelectual, ci mai des spiritual!

Raluca Nicolae
Reprezentant medical, SunWavePharma

Rămâne una dintre cele mai faine experiențe de până acum.

Florina Maican
CFO, Network One Distribution


A fost o experiență extraordinară pe care îmi doresc să o repet.

Magda Mușat
Advertising Manager, Alist Magazine


Cu siguranță acest curs a schimbat ceva în mine, nu mai sunt aceeași persoană care joi a venit cu multă bucurie și entuziasm – am aflat multe lucruri despre mine, despre ceea ce pot să fac și mai bine, despre semenii mei și cum aș putea construi relații de calitate.

Beatrice Manole
Manager, Raiffeisen Bank


Cât costă?

Plata în rate

Tarifele includ TVA. Locul la curs este efectiv rezervat doar din momentul efectuării plății.

Pentru a beneficia de tariful early-bird, plata trebuie efectuată în perioada de valabilitate a tarifului.

Discount-urile nu pot fi cumulate, se aplică discountul cu valoarea cea mai mare.


În acest moment nu avem programată o ediție deschisă a acestui curs.