contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Media-training-V2-.jpg

Media Training

Programul individual de Media Training reprezintă posibilitatea executivilor de top de a participa la şedinţe de coaching personalizate în funcţie de nevoile şi cerinţele lor.  Cu Dragoş Bucurenci şi Melania Medeleanu.

Media Training Coaching

Programul individual de Media Training reprezintă posibilitatea executivilor de top de a participa la şedinţe de coaching personalizate în funcţie de nevoile şi cerinţele lor.

Află detalii şi secrete din spatele ecranului pentru a putea face faţă oricărei provocări în faţa camerei de filmat. Află cum să comunici în mod eficient cu diferite tipuri de jurnalişti şi cum poţi răsturna orice situaţie neplăcută în favoarea ta. Află cum să te imbraci şi cum să te pregăteşti pentru o întâlnire cu jurnalişti.

Câștigă inimi, influențează minți

 

Despre traineri

DSC_0215.jpg

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, iar în 2014-2015 a coordonat strategia de comunicare a Comisarului European pentru Politici Regionale.

A format peste 1.000 de manageri români în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Are cincisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune pe Pro TV („Lecția de prim ajutor”), TVR1 („Cultura libre”, „Puncte pe arta lumii”, „Linia verde”), Prima TV („Voluntar de profesie”), Realitatea TV („România verde”, „Bună ca viața”). În cadrul campaniei „Mari români” (realizată de TVR1) a prezentat documentarul dedicat lui Mircea Eliade.

A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford.

aspen.jpg

Melania Medeleanu și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în fața camerei de luat vederi, în fața telespectatorilor, pe scenă, în atenția publicului.

A activat ca jurnalist (a fost timp de 10 ani editor-prezentator Prime Time News la Realitatea TV, a prezentat Focus 23 la Prima TV), a intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni, experiență din care a învățat să pună întrebările potrivite pentru a ajunge la esență.

Din cele câteva zeci de gale, evenimente sportive și acțiuni caritabile pe care le-a găzduit, a învățat cum să-i pună pe alții în valoare.

Prin nenumăratele discursuri ținute, a aflat pe propria piele ce înseamnă teama de a vorbi în public. Astfel, a învățat cum să o învingă și cum să construiască un discurs cât mai atrăgător pentru cei care o urmăresc.

Experiența vastă în comunicare a ajutat-o să construiască două cursuri pe care azi le susține cu succes: dicție și public speaking.

Pe lângă acestea, Melania ține și workshopuri în media training, ajutându-i pe cei expuși acestui context să obțină atitudinea potrivită, să formuleze un mesaj țintit și să aibă reacția promptă și corectă în fața provocărilor.

Celor 20 de ani de continuă practică li se adaugă cunoștințele teoretice: studii aprofundate în Logopedie și Comunicare și relații publice dar și un certificat de formator, atestat de ANC/CNFPA.


Vreau să mă înscriu

Poți folosi formularul alăturat pentru a te înscrie sau pentru a afla detalii suplimentare despre cursuri. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.

*