contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Mindfulness.jpg

Mindfulness cu Valérie Cioloş-Villemin

Cursuri de mindfulness cu Valérie Cioloş-Villemin.

Mindfulness


Chapeau_MBRS_Seneca_1200 x 1200.png

Stresul cronic a devenit parte integrantă a vieții noastre. Ar putea trece neobservat dacă nu ar apărea simptome cu impact asupra :

  • capacității noastre de concentrare și a performanțelor noastre;
  • sănătatii (situații de burnout, diferitele forme de depresie, probleme cardiace ș.a.);
  • relațiilor noastre cu cei din jur (la serviciu, în familie sau cu prietenii), atunci când ne enervăm rapid și pierderm controlul, intrând ușor în conflict, sau nu mai reușim să comunicăm și să fim empatici, sau avem sentimentul că ne pierdem rostul.

Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) a fost conceput și dezvoltat în cadrul University of Massachusetts Medical School, din Statele Unite, de către Prof. Dr. Jon Kabat-Zinn. Din 1979 și până astăzi, mai mult de 24.000 pacienti au trecut prin protocolul MBSR® în cadrul Center for Mindfulness înființat de acesta, asigurând astfel un eşantion vast de testare şi validare a programului cu rigurozitate ştiințifică. Beneficiile acestei metode s-au dovedit atât de convingătoare încât din ce în ce mai multe companii de asigurări din Statele Unite includ aceste metode în schemele eligibile de tratament și prevenție.

În zilele noastre, mindfulness a ieșit din domeniul pur clinic, aceste metode găsindu-și aplicabilitate, cu remarcabil succes, în numeroase domenii: educație, ştiinţe sociale, dezvoltare personală, business etc. Ele sunt folosite în mod curent în companii de top precum Google (programul Search Inside Yourself), Apple, Intel, AOL sau în instituții precum Armata Statelor Unite, Comisia Europeană, Parlamentul Britanic.


Vă propunem trei variante ale acestui program – două de grup şi unul individual – toate susţinute de Valérie Cioloș-Villemin, trainer autorizat de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®):