contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Moderare-evenimente-Dragos.jpg

Moderare evenimente – MC Dragoș Bucurenci

Prezentare și moderare evenimente cu Dragoș Bucurenci.

Moderare și prezentare de evenimente

cu Dragoş Bucurenci

Chapeau_Moderator_1200 x 630.png

Un moderator profesionist știe cum să-și construiască o conexiune cu publicul, pentru a crea atmosfera potrivită evenimentului și pentru a-i face pe ceilalți vorbitori să se simtă în largul lor pe scenă.

Mai mult decât atât, el ştie cum să gestioneze cu eleganţă orice problemă tehnică apărută în timpul evenimentului.

În timpul meselor rotunde, un bun moderator face ca dezbaterea să fie deopotrivă interesantă și echilibrată și ghidează discuția pentru a se asigura că subiectele relevante nu sunt pierdute din vedere.

Un eveniment bine organizat începe cu alegerea unui moderator cu experiență. 

Despre Dragoș

Dragos Foto Dacian Foldi.JPG
 

Este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, iar în 2014-2015 a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale.

A format peste 1.000 de manageri în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP.

În România, a construit două dintre cele mai importante organizații de mediu, Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta” și Asociaţia MaiMultVerde.

A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford.

Are cincisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune pe Pro TV („Lecția de prim ajutor”, „Supravieţuitorul”), TVR1 („Cultura libre”, „Puncte pe arta lumii”, „Linia verde”), Prima TV („Voluntar de profesie”), Realitatea TV („România verde”, „Bună ca viața”). În cadrul campaniei „Mari români” (realizată de TVR1) a prezentat documentarul dedicat lui Mircea Eliade.


*

CONTACT

Dacă vrei ca Dragoş să modereze evenimentul tău, lasă-ne aici câteva detalii. Te vom contacta în cel mai scurt timp.