contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Moderare-evenimente-Melania.jpg

Moderare evenimente – MC Melania Medeleanu

Prezentare și moderare evenimente cu Melania Medeleanu.

Moderare și prezentare de evenimente

cu Melania Medeleanu

Când se sting luminile în sală și se aprind pe scenă, omul care spune “Bună seara” împarte zâmbete, emoții, convinge, impresionează, animă, îi pune în valoare pe toți cei care i se alătură în lumina reflectoarelor.

Cu siguranță n-o să uit niciodată Gala "10 pentru România", prima gală pe care am prezentat-o, cu peste zece ani în urmă. În stomacul meu milioane de fluturi declanșaseră atacul pe toate fronturile.

Nu mă întrebați ce-am spus, nu pot decât să sper că înregistrarea se mai află pe undeva prin arhivele Realitatea TV (sau să sper că nu).

Îmi amintesc însă promisiunea pe care mi-am făcut-o: că voi îmblânzi armata de fluturi și că scena va fi locul în care mă voi simți la fel ca în fața prietenei mele de-o viață – camera de luat vederi.

De atunci am prezentat zeci de gale, am moderat evenimente, am ținut discursuri iar fluturii, care nu s-au dat niciodata plecați, au primit în inima mea o cămăruță specială, în care să ne simțim, împreună, în largul nostru.

Cauți un moderator pentru evenimentul tău? Sunt aici. 

Despre Melania

melania.jpg
 

Și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în fața camerei de luat vederi, în fața telespectatorilor, pe scenă, în atenția publicului.

A activat ca jurnalist (a fost timp de 10 ani editor-prezentator Prime Time News la Realitatea TV, a prezentat Focus 23 la Prima TV), a intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni, experiență din care a învățat să pună întrebările potrivite pentru a ajunge la esență.

Din cele câteva zeci de gale, evenimente sportive și acțiuni caritabile pe care le-a găzduit, a învățat cum să-i pună pe alții în valoare.

Prin nenumăratele discursuri ținute, a aflat pe propria piele ce înseamnă teama de a vorbi în public. Astfel, a învățat cum să o învingă și cum să construiască un discurs cât mai atrăgător pentru cei care o urmăresc.

Experiența vastă în comunicare a ajutat-o să construiască două cursuri pe care azi le susține cu succes: dicție și public speaking.

Pe lângă acestea, Melania ține și workshopuri în media training, ajutându-i pe cei expuși acestui context să obțină atitudinea potrivită, să formuleze un mesaj țintit și să aibă reacția promptă și corectă în fața provocărilor.

Celor 20 de ani de continuă practică li se adaugă cunoștințele teoretice: studii aprofundate în Logopedie și Comunicare și relații publice dar și un certificat de formator, atestat de ANC/ CNFPA.


*

CONTACT

Dacă vrei ca Melania să modereze evenimentul tău, lasă-ne aici câteva detalii. Te vom contacta în cel mai scurt timp.