contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Neurostiinta-comunicarii.jpg

Neuroștiința comunicării cu Paul Olteanu

Programul de Neuroștiința comunicării propune o abordare actuală și validată științific, ce integrează ultimele descoperiri din neuroștiințe și psihologie în practicarea comunicării publice și interpersonale.

Neuroștiința comunicării

Fundamentele neuroștiințifice și psihologice ale comunicării publice și interpersonale

2 octombrie - 3 octombrie 2019, București

cu Paul Olteanu

Programul de Neuroștiința comunicării propune o abordare actuală și validată științific, ce integrează ultimele descoperiri din neuroștiințe și psihologie în practicarea comunicării publice și interpersonale.

Cursul are ca obiectiv să ajute oameni și organizații să își înțeleagă cu claritate și profunzime propriile resorturi interioare, cum influențează ele comunicarea și felul în care construim și menținem relații cu cei din jur.

Programul propune o călătorie de la interior spre exterior, atât din perspectiva “hardware” cât și “software”, călătorie la finalul căreia vom înțelege mai bine cum funcționăm și de ce CE și CUM comunicăm modifică realitatea noastră și pe cea a celor din jur.

"Taibi Kahler este un geniu. Știe mai multe despre dinamica personalității decât oricine altcineva." - Bill Clinton

Khastalia

oameni-trans.png

Cui se adresează?

Programul se adresează oricui vrea să înțeleagă și să gestioneze mai bine modul în care comunică și ce impact are acesta asupra minții celor din jur.

Datorită similarităților noastre biologice, perspectiva neuroștiințifică asupra comunicării este relevantă indiferent de vârstă, sex, cultură, nivel ierarhic sau alte variabile personale.

În mod particular, programul și-a confirmat utilitatea pentru:

 • lideri si manageri
 • antreprenori
 • coachi, psihoterapeuți și consilieri
 • oameni de vânzări
 • oameni de marketing & advertising
 • profesori, educatori, învățători
 • părinți
 • profesioniști media (jurnaliști, moderatori etc.)

Ce câștig dacă urmez acest curs?

Programul propus urmărește o seamă de obiective:

 • Să conștientizăm cum funcționează creierul nostru în comunicarea și interacțiunea cu ceilalți
 • Să înțelegem relația de interdependență între creier, mental și relații, și cum toate cele trei se transformă când comunicăm
 • Să învățăm care sunt butoanele sensibile ale celor din jur și cum să evităm să le apăsăm în comunicare
 • Să înțelegem și evaluăm care sunt tiparele noastre dominante de gândire
 • Pe baza evaluării, să descoperim știința transformării personale și organizaționale, din perspectiva felulul în care vorbim și interacționăm
 • Să conștientizăm cele 6 limbi diferite pe care le vorbim în fiecare zi, fără să ne dăm seama
 • Să învățăm să ne adaptăm comunicarea la felul în care percepe interlocutorul realitatea
 • Să descoperim cum îi putem ajuta pe cei din jur în transformare pe baza felului în care le vorbim

Formatul cursului

TEORIE APLICATĂ

Cursul este construit în jurul explicării conceptelor și metodologiilor în relație cu provocările cotidiene din viața personală și profesională.

EVALUARE PSIHOMETRICĂ

Fiecare participant va avea parte de o evaluare psihometrică Life Style Inventory 1, cu scopul de a aduce mai multă claritate cu privire la propriile valori și stiluri de gândire, în relație cu felul în care comunicăm și interacționăm.

PRACTICĂ ȘI STUDII DE CAZ VIDEO

Învățarea și transformarea se întâmplă practicând, așa că programul oferă o serie de experiențe de practică, jocuri de rol și studii de caz video în relație cu obiectivele și nevoile participanților.


 

Despre trainer

x Paul Olteanu - Public Speaking TEDx.jpg

Paul Olteanu activează ca senior trainer și executive coach certificat interanțional (ACC), specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În ultimii 10 ani Paul a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 9500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, psihologie comportamentală, public speaking, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model® - o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregătirea discursivă a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 1500 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise.

Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

În paralel cu activitatea de training și consultantță, pe parcursul timpului Paul s-a implicat într-o serie de proiecte educaționale sau de protecția mediului și a colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR - Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, SAP, Vodafone, Wrigley.


Tarif: 460 euro + TVA
Tariful include costul profilului Life Style Inventory (LSI) 1.

Cât costă?