contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

PCM-Avansat.jpg

PCM® Avansat cu Dragoş Bucurenci

Primul seminar PCM® Avansat din România. Instrumente practice, folosite la NASA și la Casa Albă, pentru prevenirea și rezolvarea conflictelor. Cu Dragoș Bucurenci 

PCM®Avansat

Prevenirea și rezolvarea conflictelor

cu Dragoș Bucurenci

Dacă ai urmat cursul introductiv Process Communication Model®, știi cât de util este acest model pentru a lucra cu oamenii, fie că este vorba de conducerea echipei sau de comunicarea cu clienții.

Dar pentru a te bucura de toate avantajele pe care stăpânirea acestui model le oferă, nu e suficient să cunoști tipurile de personalitate și interacțiunile specifice fiecăruia.

Cel mai important este să faci din PCM un mod de comunicare în viața de zi cu zi, la care să poți apela cu ușurință în orice situație.

În cadrul seminarului avansat vei învăța și vei exersa o serie de tehnici de prevenire și rezolvare a conflictelor pe care le vei putea folosi ori de câte ori vei avea nevoie, atât la birou, cât și acasă.

"Taibi Kahler este un geniu. Știe mai multe despre dinamica personalității decât oricine altcineva." – Bill Clinton

Cui se adresează?

Seminarul avansat este destinat celor care au urmat cursul introductiv și care doresc să se perfecționeze în utilizarea modelului în viața profesională, dar și în cea personală.

Cine poate participa?

Orice absolvent al cursului introductiv PCM, indiferent dacă a urmat cursul introductiv cu Dragoș Bucurenci sau cu alt trainer PCM.

Cât durează și unde se ține?

Seminarul durează două zile, de la 9:30 AM la 5:30 PM, și are loc la sediul EXEC-EDU din București, Calea Griviței 8-10, la zece minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Romană.


 

Ce câștig dacă urmez acest seminar?

reteaoameni.jpg

Vei căpăta o mai mare ușurință în folosirea tehnicilor de comunicare învățate în cadrul cursului introductiv și vei exersa tehnici noi.

Vei descoperi dificultățile psihologice și scenariile de eșec asociate fazelor personalității și vei înțelege mai bine de ce se comportă oamenii în anumite feluri și de ce și tu îți sabotezi uneori propriul succes.

Noua perspectivă te va ajuta să dezvolți strategii de succes mai eficiente pentru viața și cariera ta.

Vei avea ocazia să-ți clarifici nelămuririle pe care le mai ai în legătură cu aplicarea modelului.

Nu în ultimul rând, vei cunoaște oameni cu preocupări similare și vă veți distra împreună folosind modelul pentru armonizarea relațiilor interpersonale.


Ce conține?

Recapitularea modelului PCM®.

Cum recunoaștem și cum răspundem adecvat comportamentelor de tip driver.

Cum recunoaștem și cum răspundem adecvat mecanismelor de eșec de gradul 2 (măștile din "subsol" și din "pivniță").

Dificultățile psihologice asociate fazelor personalității.

Scenariul de eșec – scenariul de viață asociat driverului sau combinațiilor de drivere.

Managementul avansat al stresului.


 

Despre trainer

Foto: Alex Gâlmeanu

Foto: Alex Gâlmeanu

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business şi face parte din prima generație de traineri ai modelului Process Communication® în România (s-a format sub îndrumarea lui John Parr și și-a susținut examenul de licență cu Bruno Dussolier din partea Kahler Communications Europe).

De atunci, a format peste 600 de manageri români ca practicanți ai modelului și a susținut primele seminarii avansate de PCM în România.

Are cincisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV).

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP din California.


Recunoaștere

În 2010, Dragoș Bucurenci și EXEC-EDU au câștigat premiul "Programul de Training al Anului" pentru Process Communication Model® la Gala Premiilor Business Edu.

Câștigătorul s-a hotărât în urma voturilor a peste 1.000 de profesioniști care ocupă funcția de General Manager, HR Director, OD Manager, Learning & Development Manager,

Training Manager, HR Manager sau HR Business Partner în peste 380 de companii din România (fiecare cu peste 100 de angajați).


Ce spun cursanții

Seminarul este bine structurat, cu multe detalii, iar faptul că este orientat spre exerciții îl face mai ușor de asimilat.

Marius Marițescu
Core & Services Director, Telekom România


Un curs incredibil de practic, aplicabil încă din ziua zero. Dacă toată lumea ar face acest curs, comunicarea între noi nu ar mai fi o problemă.

Andrei Băldescu
Business Analyst, LEO Pharma

Am început să conștientizez mai bine anumite aspecte ce erau în umbră și să le structurez pentru a mă ajuta pe mine și pe cei din jurul meu.

Ana Silișteanu
Area Sales Manager, Wro Telco


Am început să conștientizez mai bine anumite aspecte ce erau în umbră și să le structurez pentru a mă ajuta pe mine și pe cei din jurul meu.

Ana Silișteanu
Area Sales Manager, Wro Telco

Mi-a confirmat așteptările și mă simt extrem de norocos că am ales să vin la acest curs. Am descoperit o realitate pe care nu am conștientizat-o, de acum înainte nu mă va mai lovi la fel.

Lucian Trofin
Director General, eisberg România


Jocurile și exercițiile au fost foarte distractive, dar totodată utile. Totul e mult mai clar acum decât la cursul introductiv.

Mihaela Crainic
Product Manager, LEO Pharma


Cât costă?

Plata în rate

Tarifele includ TVA. Locul la curs este efectiv rezervat doar din momentul efectuării plății.

Pentru a beneficia de tariful early-bird, plata trebuie efectuată în perioada de valabilitate a tarifului.

Tariful de curs nu include tariful pentru efectuarea testului de personalitate Kahler. Acesta poate fi achiziționat separat, dar nu este nici necesar, nici recomandat pentru seminarul avansat.


În acest moment nu avem programată o ediție deschisă a acestui curs.