contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Personal-Branding.jpg

Personal Branding

Personal branding cu Paul Olteanu şi Dragoş Bucurenci.

Personal Branding

Nichita Stănescu credea că „un om este ceea ce-și aduce aminte despre sine însuși” . Un brand personal este ceea ce-și aduc aminte ceilalți despre tine.

Construcția brandului personal începe cu acceptarea acestei realități: cu toții avem un brand personal, fie că vrem, fie că nu .

Iar dacă nu știm prea bine care este brandul nostru, cel mai adesea este din cauză că am lăsat construcția lui în seama celorlalți.

Cine ești tu pentru ceilalți?

Ce vei obține în urma acestui program

În paralel cu un proces de identificare și clarificare a misiunii personale, precum și a propriilor valori și abilități, vei dobândi o cunoaștere precisă a modului în care te percep ceilalți, a punctelor tari și a celor slabe în relația cu colegii, cu clienții interni și cu cei externi.

Îți vei defini identitatea de brand, răspunsul la întrebarea – De ce ar vrea cineva să lucreze cu mine?

Vei învăța abilitățile necesare construcției unui brand personal puternic și memorabil care te va ajuta să-ți scoți la lumină calitățile și să pui în practică valorile în care crezi.

Vei dezvolta un plan de comunicare a brandului personal pentru a-ți crește nu doar notorietatea, ci și favorabilitatea în organizația ta și în industria care activezi, cu ajutorul rețelelor profesionale și mai ales al rețelelor sociale.


 

DESPRE TRAINERI

Paul - Profile Picture.png

Paul Olteanu activează ca senior trainer și executive coach certificat interanțional (ACC), specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În ultimii 10 ani Paul a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 9500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, psihologie comportamentală, public speaking, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model® - o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregătirea discursivă a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 1500 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise.

În paralel cu activitatea de training și consultantță, pe parcursul timpului Paul s-a implicat într-o serie de proiecte educaționale sau de protecția mediului și a colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR - Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, SAP, Vodafone, Wrigley.

Dragos - Profile Picture.png

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, iar în 2014-2015 a coordonat strategia de comunicare a Comisarului European pentru Politici Regionale.

Brand-ul organizațional pe care l-a construit, MaiMultVerde, a ajuns în numai trei ani de la înființare cea mai cunoscută organizație de mediu după Greenpeace în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani din marile orașe din România (conform GfK).

A format peste 1.000 de manageri români în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Are cincisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV). A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford.

Este un vorbitor frecvent la conferințe pe teme de comunicare și dezvoltare personală. A fost invitat la două ediții TEDx: TEDxEroilor și TEDxCluj, precum și la The Power of Storytelling – Cluj Edition.


Vreau să mă înscriu

Poți folosi formularul alăturat pentru a te înscrie sau pentru a afla detalii suplimentare despre cursuri. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.

*