contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover - Personal Branding.png

Personal Branding

Cum să pui bazele unui brand personal puternic și memorabil care te va ajuta să-ți scoți la lumină calitățile și să pui în practică valorile în care crezi.  Cu Dragoș Bucurenci

Personal Branding

cu Dragoș Bucurenci

Nichita Stănescu credea că „un om este ceea ce-și aduce aminte despre sine însuși”. Un brand personal este ceea ce-și aduc aminte ceilalți despre tine.

Construcția brandului personal începe cu acceptarea acestei realități: cu toții avem un brand personal, fie că vrem, fie că nu.

Iar dacă nu știm prea bine care este brandul nostru, cel mai adesea este din cauză că am lăsat construcția lui în seama celorlalți.

Cine ești tu pentru ceilalți?

Ce vei obține în urma acestui program

În paralel cu un proces de identificare și clarificare a misiunii personale, precum și a propriilor valori și abilități, vei dobândi o cunoaștere precisă a modului în care te percep ceilalți, a punctelor tari și a celor slabe în relația cu colegii, cu clienții interni și cu cei externi.

Îți vei defini identitatea de brand, răspunsul la întrebarea – De ce ar vrea cineva să lucreze cu mine?

Vei învăța abilitățile necesare construcției unui brand personal puternic și memorabil care te va ajuta să-ți scoți la lumină calitățile și să pui în practică valorile în care crezi.

Vei dezvolta un plan de comunicare a brandului personal pentru a-ți crește nu doar notorietatea, ci și favorabilitatea în organizația ta și în industria care activezi, cu ajutorul rețelelor profesionale și mai ales al rețelelor sociale.


Dragoș, la numai 27 de ani, pe coperta revistei Esquire

Dragoș, la numai 27 de ani, pe coperta revistei Esquire

 

Despre Dragoș

În România, Dragoș Bucurenci este cunoscut pentru promovarea ecologiei, un domeniu cu care numele său a devenit aproape sinonim în urma unui proces foarte riguros de branding personal.

Brand-ul organizațional pe care l-a construit, MaiMultVerde, a ajuns în numai trei ani de la înființare cea mai cunoscută organizație de mediu după Greenpeace în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani din marile orașe din România (conform GfK).

După zece ani de carieră în organizații non-profit, Dragoș Bucurenci a absolvit programul de MBA al Stanford Graduate School of Business, cea mai bună școală de afaceri din America, conform revistei Forbes, și s-a certificat ca NLP Coach la Academy of Coaching and NLP din California.

Din 2013, s-a reîntors în România, unde lucrează ca trainer, consultant și coach de comunicare pentru companii și clienți individuali, între care se numără politicieni, activiști civici și antreprenori.

În 2014-2015 a coordonat de la Bruxelles strategia de comunicare a Comisarului European pentru Politici Regionale.

Dragoș are doisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV).


Vreau să aflu mai multe

Pentru detalii suplimentare poți folosi formularul alăturat. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.