contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover - Personal Branding.png

Personal Branding

Personal branding cu Paul Olteanu

Personal Branding

cu Paul Olteanu

Nichita Stănescu credea că „un om este ceea ce-și aduce aminte despre sine însuși” . Un brand personal este ceea ce-și aduc aminte ceilalți despre tine.

Construcția brandului personal începe cu acceptarea acestei realități: cu toții avem un brand personal, fie că vrem, fie că nu .

Iar dacă nu știm prea bine care este brandul nostru, cel mai adesea este din cauză că am lăsat construcția lui în seama celorlalți.

Cine ești tu pentru ceilalți?

Ce vei obține în urma acestui program

În paralel cu un proces de identificare și clarificare a misiunii personale, precum și a propriilor valori și abilități, vei dobândi o cunoaștere precisă a modului în care te percep ceilalți, a punctelor tari și a celor slabe în relația cu colegii, cu clienții interni și cu cei externi.

Îți vei defini identitatea de brand, răspunsul la întrebarea – De ce ar vrea cineva să lucreze cu mine?

Vei învăța abilitățile necesare construcției unui brand personal puternic și memorabil care te va ajuta să-ți scoți la lumină calitățile și să pui în practică valorile în care crezi.

Vei dezvolta un plan de comunicare a brandului personal pentru a-ți crește nu doar notorietatea, ci și favorabilitatea în organizația ta și în industria care activezi, cu ajutorul rețelelor profesionale și mai ales al rețelelor sociale.


Paul Olteanu la emisiunea Dialog 100% despre vorbirea în public, marketing personal și importanța lor în economia și lumea în care trăim.

 

Despre trainer

Paul Olteanu activează din 2007 ca trainer și consultant specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

De-a lungul ultimilor 9 ani, Paul a dezvoltat programe care cumulează peste 7500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum autocunoaștere, psihologia comunicării, discurs public, profilare psihologică aplicată în business, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Începand cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013, Paul este partener în Process Communication Romania și trainer și coach certificat în Process Communication Model ® - o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregatirea discursivă a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 800 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise (alături de partenerii de la EXEC-EDU).

Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

În paralel cu activitatea de training și consultanță, pe parcursul timpului Paul s-a implicat într-o serie de proiecte educaționale sau de protecția mediului și a colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR - Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Vodafone, Wrigley.


Vreau să aflu mai multe

Pentru detalii suplimentare poți folosi formularul alăturat. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.