contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Cover - Programe de grup.png

Programe de training în comunicare

Programe de training în public speaking, storytelling, comunicare interpersonala și media training cu Dragos Bucurenci

PROGRAME DE TRAINING ÎN COMUNICARE

cu Dragoș Bucurenci

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat nu doar o dată să te plictiseşti îngrozitor în timpul prezentării făcute de un vorbitor neinspirat sau să suferi în tăcere în faţa unui interlocutor agasant, fără să mai fii în stare să-ţi aduci aminte în nici unul dintre cazuri despre ce ţi s-a vorbit. Atelierul “Vorba bună“ este dedicat celor hotărâţi să nu îngroaşe rândurile acestor specii de vorbitori. – Află mai multe

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat nu doar o dată să te plictiseşti îngrozitor în timpul prezentării făcute de un vorbitor neinspirat sau să suferi în tăcere în faţa unui interlocutor agasant, fără să mai fii în stare să-ţi aduci aminte în nici unul dintre cazuri despre ce ţi s-a vorbit.

Atelierul “Vorba bună“ este dedicat celor hotărâţi să nu îngroaşe rândurile acestor specii de vorbitori.

– Află mai multe

Cu toții suntem echipați corespunzător pentru a detecta și a ne delecta cu o poveste bine spusă. Dar, din cauză că foarte puțini dintre noi sunt povestitori înnăscuți, cele mai multe dintre poveștile noastre sunt prost construite. Rezultatul? Povești fără cap și fără coadă, care nu duc nicăieri, care-și plictisesc sau chiar își îndepărtează ascultătorii. Poveștile bine spuse ne ajută să-i influențăm pe ceilalți și cultura organizațiilor din care facem parte. – Află mai multe

Cu toții suntem echipați corespunzător pentru a detecta și a ne delecta cu o poveste bine spusă.

Dar, din cauză că foarte puțini dintre noi sunt povestitori înnăscuți, cele mai multe dintre poveștile noastre sunt prost construite.

Rezultatul? Povești fără cap și fără coadă, care nu duc nicăieri, care-și plictisesc sau chiar își îndepărtează ascultătorii.

Poveștile bine spuse ne ajută să-i influențăm pe ceilalți și cultura organizațiilor din care facem parte.

– Află mai multe

Cum comunici este la fel de important ca ceea ce comunici, mai ales când trebuie să te faci înţeles de oameni cu personalităţi diferite de a ta. Modelul Process Communication® a fost dezvoltat în anii ‘70 de Dr Taibi Kahler, psiholog clinician, care a studiat, secundă cu secundă, tiparele comportamentale ale oamenilor. Zeci de mii de oameni din întreaga lume şi-au îmbunătăţit comunicarea, viaţa profesională şi relaţiile interpersonale cu ajutorul acestui model. – Acum poţi s-o faci şi tu.

Cum comunici este la fel de important ca ceea ce comunici, mai ales când trebuie să te faci înţeles de oameni cu personalităţi diferite de a ta.

Modelul Process Communication® a fost dezvoltat în anii ‘70 de Dr Taibi Kahler, psiholog clinician, care a studiat, secundă cu secundă, tiparele comportamentale ale oamenilor.

Zeci de mii de oameni din întreaga lume şi-au îmbunătăţit comunicarea, viaţa profesională şi relaţiile interpersonale cu ajutorul acestui model.

– Acum poţi s-o faci şi tu.

 
Neînțelegerile care stau la baza celor mai multe conflicte de la locul de muncă pot fi evitate dacă membrii echipei își dezvoltă abilitățile de comunicare interpersonală. Cultivarea acestora creează un climat de încredere, crește coeziunea echipei și duce, pe termen lung, la rezultate mai bune,cu mai puțin efort. În cadrul atelierului “Om bun“, îți vei însuși un model fundamental de comunicare care poate fi folosit în orice situație pentru a reduce stresul și neînțelegerile, pentru a preveni conflictele și pentru a contribui la rezolvarea lor atunci când acestea apar. Pe scurt, pentru a-ți face bine treaba, cu mai puține bătăi de cap. – Află mai multe

Neînțelegerile care stau la baza celor mai multe conflicte de la locul de muncă pot fi evitate dacă membrii echipei își dezvoltă abilitățile de comunicare interpersonală.

Cultivarea acestora creează un climat de încredere, crește coeziunea echipei și duce, pe termen lung, la rezultate mai bune,cu mai puțin efort.

În cadrul atelierului “Om bun“, îți vei însuși un model fundamental de comunicare care poate fi folosit în orice situație pentru a reduce stresul și neînțelegerile, pentru a preveni conflictele și pentru a contribui la rezolvarea lor atunci când acestea apar. Pe scurt, pentru a-ți face bine treaba, cu mai puține bătăi de cap.

– Află mai multe

Dacă ai urmat cursul introductiv Process Communication Model®, știi cât de util este acest model pentru a lucra cu oamenii, fie că este vorba de conducerea echipei sau de comunicarea cu clienții. În cadrul seminarului avansat vei învăța și vei exersa o serie de tehnici de prevenire și rezolvare a conflictelor pe care le vei putea folosi ori de câte ori vei avea nevoie, atât la birou, cât și acasă. – Află mai multe ­

Dacă ai urmat cursul introductiv Process Communication Model®, știi cât de util este acest model pentru a lucra cu oamenii, fie că este vorba de conducerea echipei sau de comunicarea cu clienții.

În cadrul seminarului avansat vei învăța și vei exersa o serie de tehnici de prevenire și rezolvare a conflictelor pe care le vei putea folosi ori de câte ori vei avea nevoie, atât la birou, cât și acasă.

– Află mai multe

­