contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Public-Speaking-V2.jpg

Public Speaking

Cursuri de public speaking cu Dragoş Bucurenci, Melania Medeleanu şi Paul Olteanu.

Dacă îți dorești să transformi emoția din inamic în aliat atunci când te adresezi unui public, astfel încât să-i convingi şi să-i motivezi pe cei care te ascultă, cursurile noastre de public speaking, susținute de unii dintre cei mai căutați profesioniști din domeniu, sunt exact ceea ce ai nevoie.

Află cum să-ți captivezi publicul și alătură-te sutelor de cursanți care au devenit, cu ajutorul nostru, vorbitori mai buni, mai puternici și mai memorabili.

Public Speaking


Abilitatea de a vorbi în public, de a ține discursuri sau prezentări, este astăzi indispensabilă în aproape orice carieră.

Dacă îți dorești să transformi emoția din inamic în aliat atunci când te adresezi unui public, astfel încât să-i convingi şi să-i motivezi pe cei care te ascultă, cursurile noastre de public speaking, susținute de unii dintre cei mai căutați profesioniști din domeniu, sunt exact ceea ce ai nevoie. Află cum să-ți captivezi publicul și alătură-te sutelor de cursanți care au devenit, cu ajutorul nostru, vorbitori mai buni, mai puternici și mai memorabili.