contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Public-Speaking-Coaching.jpg

Public Speaking Coaching

Un program personalizat indispensabil oricarui lider: cum sa-ti descoperi propria voce, cum să-ți construiești prezența de scenă, cum să captivezi atenția publicului, cum să transmiți un mesaj puternic și memorabil. Cu Dragoş Bucurenci, Melania Medeleanu şi Paul Olteanu.

Public Speaking Coaching

Coaching individual pentru executivi de top, antreprenori, oameni politici

Un bun vorbitor câștigă inimi, influențează minți și-i face pe oameni să-l urmeze. Vorbitul în public a fost și rămâne un meșteșug indispensabil oricărui lider.

În cadrul acestui program personalizat, îți vei descoperi propria voce și vei învăța cum să-ți construiești prezența de scenă, cum să captivezi atenția publicului, cum să transmiți un mesaj puternic și memorabil.

Poți folosi sesiunile individuale de coaching pentru a te pregăti în vederea susținerii unui discurs, pentru a evalua un discurs pe care l-ai livrat deja sau pentru a-ți perfecționa abilitățile de care ai nevoie pentru a deveni un vorbitor de calibru.

Câștigă inimi, influențează minți

Scrierea discursului

Structura unui discurs de succes • Drumul eroului • Figurile retorice • Storytelling

Prezență scenică

Cum să scapi de trac • Încrederea în sine • Cum să dezvolți o relație cu publicul • Limbajul nonverbal • Lucrul cu emoțiile • Tehnica repetițiilor

Comunicare interpersonală

Lucrul cu emoțiile • Relația dintre putere și vulnerabilitate • Autenticitate • Tehnici teatrale


 

DESPRE TRAINERI

Dragos Bucurenci vorbește la TEDx despre lacrimi, despre mentorat și despre prietenie.

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, iar în 2014-2015 a coordonat strategia de comunicare a Comisarului European pentru Politici Regionale.

A format peste 1.000 de manageri români în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Are cincisprezece ani de experienţă în presă, din care șapte ca realizator și prezentator de emisiuni de televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV). A fost Co-președinte al conferinței The Future of Media organizată în 2013 la Stanford.

Este un vorbitor frecvent la conferințe pe teme de comunicare și dezvoltare personală. A fost invitat la două ediții TEDxEroilor și una TEDxCluj, precum și la The Power of Storytelling – Cluj Edition.

De ce vorbesc? Tutorial de public speaking cu Melania Medeleanu

Melania Medeleanu și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în fața camerei de luat vederi, în fața telespectatorilor, pe scenă, în atenția publicului.

A activat ca jurnalist (a fost timp de 10 ani editor-prezentator Prime Time News la Realitatea TV, a prezentat Focus 23 la Prima TV), a intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni, experiență din care a învățat să pună întrebările potrivite pentru a ajunge la esență.

Din cele câteva zeci de gale, evenimente sportive și acțiuni caritabile pe care le-a găzduit, a învățat cum să-i pună pe alții în valoare.

Prin nenumăratele discursuri ținute, a aflat pe propria piele ce înseamnă teama de a vorbi în public. Astfel, a învățat cum să o învingă și cum să construiască un discurs cât mai atrăgător pentru cei care o urmăresc.

Experiența vastă în comunicare a ajutat-o să construiască două cursuri pe care azi le susține cu succes: dicție și public speaking.

Pe lângă acestea, Melania ține și workshopuri în media training, ajutându-i pe cei expuși acestui context să obțină atitudinea potrivită, să formuleze un mesaj țintit și să aibă reacția promptă și corectă în fața provocărilor.

Celor 20 de ani de continuă practică li se adaugă cunoștințele teoretice: studii aprofundate în Logopedie și Comunicare și relații publice dar și un certificat de formator, atestat de ANC/CNFPA.

Paul Olteanu la emisiunea Dialog 100% despre vorbirea în public, marketing personal și importanța lor în economia și lumea în care trăim.

Paul Olteanu activează ca senior trainer și executive coach certificat interanțional (ACC), specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching centrate pe neuroștiință, pe înțelegerea arhitecturii personalității umane, a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizațional.

În ultimii 10 ani Paul a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 9500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, psihologie comportamentală, public speaking, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model® - o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregătirea discursivă a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 1500 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise.

Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.


Vreau să mă înscriu

Poți folosi formularul alăturat pentru a te înscrie sau pentru a afla detalii suplimentare despre cursuri. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.

*