contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


010391 Bucharest
Romania

+1 (650) 284 0431

Consultanță în comunicare, programe de training și executive coaching pentru lideri care vor să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur.  Cu Dragoș Bucurenci și partenerii săi.

Story-Based-Transformation.jpg

Story-Based Transformation cu Paul Olteanu

Proces de lucru care urmărește să producă schimbări rapide și sustenabile în tiparele de gândire și comportament. Cu Paul Olteanu

Story-Based Transformation

Program de training pentru transformare individuală și de grup

cu Paul Olteanu

Îți dorești o schimbare pentru tine sau pentru organizația ta?

Ai vrea să îți ajuți echipa să dezvolte comportamente constructive reducând reacțiile agresive și pasive?

Cauți o modalitate de a schimba felul în care reacționezi în situații stresante?

Ești deschis la ideea de schimbare, dar îți este greu să deprinzi un comportament nou?

Vrei să îmbunătățești felul în care răspunzi clienților, prietenilor, celor dragi în situații presante?

Dacă ai răspuns da la întrebările de mai sus, Story-Based Transformation este o soluție pentru tine.


Poveștile stau la baza transformării rapide a gândirii și comportamentului

Foto: Sebastiaan ter Burg

Story-Based Transformation Process (STP) este o metodă de învățare inductivă, care se bazează pe ultimele descoperiri din neuroștiință.

Spre deosebire de alte abordări (coaching, psihoterapie, consultanță, etc.), STP operează cu neuroplasticitatea creierului. Integrând schimbul zilnic de povești scurte, îi întărește capacitatea acestuia de a-și schimba structura conexiunilor sinaptice în funcție de experiențe și concentrarea atenției.

Prin Story-Based Transformation se pot remodela tiparele noastre cognitive.


Structura
PROGRAMULUI

Câteva dintre reperele
programului

Metoda constă în schimbul zilnic de povești scurte, între client și consultant.

Clientului îi va lua 15-30 de minute pe zi, 6 zile pe săptămână, timp de aproximativ 8-10 săptămâni să atingă obiectivele de transformare dorite.

Programul poate fi urmat online. Clientul poate să scrie poveștile în orice moment al zilei, de pe orice device, din orice loc.

Procesul începe cu o evaluare a stilurilor de gândire curente ale clientului.

Alături de trainer, acesta va stabili obiectivele de transformare și va descrie un plan cu a pașii următori.

Urmează 6 stagii de pregătire cu cerințe specifice, care pleacă de la povești cunoscute, din cărți sau filme, și ajunge să includă povești din viața cotidiană a clientului.

Procesul se încheie după 8-10 săptămâni cu o reevaluare a stilurilor de gândire și cu analiza transformării produse.

Relația între consultant și client este oricând deschisă la feedback și întâlnirile față-în-față pot avea loc oricând se simte nevoia lor.


Foto: Bethany Legg

Foto: Bethany Legg

Cui se adresează?

Programul este potrivit oricui dorește sporirea adaptabilității și a productivității, fie la nivel individual sau organizațional.

Rezultatele STP sunt vizibile atât în sporirea adaptabilității și a productivității, cât și în creșterea constructivității relațiilor, mai ales în situații de stres și presiune.


Despre trainer

Paul Olteanu activează ca senior trainer și executive coach certificat interanțional (ACC), specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching centrate pe neuroștiință, pe înțelegerea arhitecturii personalității umane, a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizațional.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model® - o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregătirea discursivă a președinților americani.

Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde. În paralel cu activitatea de training și consultanță, pe parcursul timpului Paul s-a implicat într-o serie de proiecte educaționale sau de protecția mediului și a colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR - Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, SAP, Vodafone, Wrigley.

Paul Olteanu vorbește despre ingredientele care pot influența regenerarea unei comunități la  TEDx Ploiești.


*

VREAU SĂ AFLU MAI MULTE

Pentru detalii suplimentare poți folosi formularul alăturat. Vom avea grijă să-ți răspundem în cel mai scurt timp.